MEtsäkylpy

 

Metsäkylpy on tietoista läsnäoloa luonnossa. Luonnon äärellä rauhoittuminen auttaa mm. stressin hallintaan ja tarkkaavuden säätelyyn. Luonnossa vietetty
aika lisää tutkitusti hyvinvointia. Jo 20 minuuttia päivässä riittää! 

Metsäkylpytunti

 

Yksittäinen metsäkylpytunti kestää n. 60 minuuttia Kemijärven kauniissa maisemissa, aivan lähellä keskustaa. Tunnille pukeudutaan sään mukaan. Osallistua voi kuka tahansa kuntotasosta riippumatta, tunnilla ollaan enimmäkseen paikallaan.

Metsäkylpyohjaaja

 

Metsäkylvyt ja eräretket ohjaa Anna, joka on koulutettu metsäkylpyohjaaja ja Suomen partiolaisten kouluttama eräopas. Annalla on pitkä kokemus vaelluksesta, liikkumisesta luonnossa sekä suunnistamisesta. 

Miksi metsäkylpyyn?

 

Metsäkylpy sopii sinulle, joka haluat syventää yhteyttäsi luontoon, tai löytää sen uudestaan. Ohjattu metsäkylpy auttaa keskittymään hetkeen. Yksin omat ajatukset ottavat helposti vallan etkä ole läsnä hetkessä. Kiire ja stressi aiheuttavat ihmisille yliviritystilan, josta voi olla vaikea päästä omin avuin irti. Liikunta voi auttaa, mutta oletko muistanut huoltaa myös mieltäsi? Metsäkylpy on kokonaisvaltainen keino päästä irti kiireestä ja stressistä, anna luonnon hoitaa sinua!

 

 

Tietoa

metsäkylvystä